Don’t get cocky!

I fredags fick klassen resultat från förra tentan, den jag var säker på att skriva U på men som ändå kändes rätt bra vid skrivtillfället. Nästan hela klassen fick resultatet ska jag säga. Jag var en av de få vars resultat inte kom med av någon okänd anledning, så jag har våndats i helgen i väntan på besked. Hur det gick? Låt oss säga att jag har en stor julostkaka som väntar på mig i kylen, inköpt av min sambo efter att jag delat med mig av mitt minst sagt oväntade betyg. Borde jag verkligen alltid belöna mig med godsaker? Varför ändra ett vinnande koncept?

Imorgon är det tentadags igen och som traditionen bjuder tillbringades dagen i ett grupprum på KiB (skolbibblan) ihop med ett gäng smarta människor. Som sagt, varför ändra ett vinnande koncept? Det var där jag fick reda på testresultatet. Kom dit vid elva och packade ihop mina grejer vid sju, då min hjärna hade stelnat och vägrade släppa in någon ny information. Jag har slutat vara nervös inför tentor nu. Det har ju gått vägen hittills, även när tentan skulle ha varit svår (men inte var det), jag känt mig dåligt förberedd  och det ändå gick vägen.

Stolthet går före fall, men jag kan i alla fall fira jul som en vinnare! Om nu inte morgondagens tentas resultat dyker upp innan dess… Jag får låta bli att kolla det till efter nyår i så fall.

Tjoflöjt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s