Oplanerad Tillbakablickstorsdag!

Ännu en tenta nalkas. Imorgon smäller det! Hur känner jag mig? Något hjärntrött (därav de korta meningarna), men lugn som en filbunke. Efter gårdagens dugga släppte all nervositet. Den kommer nog tillbaka lagom tills jag äntrar skrivsalen imorgon, men just nu skulle det kunna vara vilken dag som helst.

Denna “vilken dag som helst” tillbringades, efter en del hattande med att få lillen till dagis i pissväder,  mestadels i grupprum 14 på KiB med ett gäng tappra (och pålästa) individer. Sex timmar rostputsning med kanske sammanlagt en halvtimmes paus. Med kaffe och gifflar kommer hjärnan långt! Det känns bra inför imorrn. Kanske inte 80% VG-bra, men absolut 60% “jag slipper att aktivt hålla allt detta i minnet till en omtenta”-bra.

I andra “nyheter” så har jag börjat rensa gamla textmeddelanden på mobilen, då åbäket behöver typ halva sitt minne ledigt för att kunna uppdatera till senaste versionen av OS. Fatta att jag burit runt med på meddelanden från 2010 , med tillhörande bilder. Det är meddelanden om att Japanspecialisten ringt, men inte lämnat något meddelande (vi satt fast på ett tåg i femton timmar), det är utmeddelandet att “02:57 kom det en liten grabb”, och sen är det ett helt liv av bilder och filmer som jag inte sett sen de skickades. Tänk vilka skatter man glömmer att man sitter på, och vilken plats de tar!

Nu ska jag ta de sista dropparna av whiskyn och kolla på lite tecknat, sen är det läggdags!

Tjoflöjt!

IMG_3291

IMG_3289

IMG_3302

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s