Weekend update

  1. Ny kurs började i fredags. Föreläsaren erbjöd sig att ta det lite långsammare “För er som läste samhäll och inte natur” då de kanske inte har läst fysiologi tidigare. Hon nämnde ingenting om esteter…
  2. Provresultatet från första tentan kom in. Utan att säga för mycket så hade jag en bit prinsesstårta (en av mina största svagheter) som väntade på mig i kylen när jag kom hem.
  3. MLI har åkt med originalgänget till New York. Igår morse gick planet, idag var det ebola-larm på Arlanda…
  4. Apropå det, gissa var de tar alla misstänka ebola-fall? Nästgårds från där jag och min estethjärna sitter och ska försöka lära ikapp med alla som har en “riktig” gymnasieutbildning.
  5. Samtidigt som jag ska försöka fånga in de horder av fakta som jag kommer bli översköljd med så ska jag till och med nästa helg ensam ta hand om den lille. Nämnde jag att han är i något av en trotsålder?
  6. Ryssar i skärgården. Om Sverige inom en snar framtid röstar för att bli en del av ryskt territorium… don’t believe their lies!
  7. Jag lyckades skriva en uppskattad kommentar om buttplugs på buzzfeed, och nu slutar aldrig facebooknoteringarna att komma in… 107 likes and counting
  8. Jag går på en oemotståndlig drog just nu… är inne på andra säsongen. Tror jag ska se avsnitt sju innan jag lägger mig.

Tjoflöjt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s